This is me

Narcisa

Awfully tasty a început ca un hobby, pentru prieteni, familie.

Între timp, a devenit un business de succes pe plan local și cumulează 3 locații în Timișoara, unde se regăsesc mare parte din rețele de pe blog și nu numai!

*

 

Am creat blogul după multe ezitări, în 2014.

Am învățat să gătesc de mică, părinții mei au avut grijă de acest aspect. Ajutam la pregătirea meselor de sărbători și nu numai.

Din 2013 însă am început să gătesc mai mult, să investesc în hobby-ul meu, iar în primăvara din 2014 am creat blogul.

Gătesc cât pot de des, mai ales în weekend. Îmi place mâncarea meditereaneană, dulciurile și pâinea. Am descoperit pâinea artizanală datorită Codruței  , e fascinant tot procesul de pregătire și mi-am propus să învăț mai multe despre pâinea cu maia naturală. Îmi place să investesc în cărți de gătit și să învăț cât pot de mult despre bucătărie.

Eu sunt Narcisa, și mi-am transformat hobby-ul într-un business, cu foarte multă muncă și dedicare.

Blogul a rămas în urmă, dar reprezintă evoluția mea, punctul de plecare. În perioada următoare, voi încerca să revin pe blog, cu rețete mai bine definite, mai bine organizate, dar la fel de simple.

Biciclete_cochete

Keep in touch!

PS: câteva materiale din presă 😀

În bine 

BT loves Timi

Pregătiri de Halloween

Despre Awfully Tasty

8 thoughts on “This is me

  1. Buna Narcisa, de ceva vreme imi propusesem sa iti vizitez blogul dupa ce, intamplator, mi-a atras atentia numele 😉 si tare imi place ce vad aici la tine. Felicitari! Imi pare bine sa-l cunosc si pe lovely Tom. Btw, Felix al meu (un Chartreux, tot blue si tot cu ochi de chihlimbar) il saluta. Vad ca avem aceleasi gusturi la pisici ;).

    Liked by 1 person

  2. Excelent blog!!! Ma bucur ca te-ai hotarat sa-l creezi.Exista intr-adevar foarte multe site-uri culinare, dar putine cu retete de calitate si pe placul meu. Iti urmares fiecare postare si am incercat cateva retete. Foarte bune!! O zi frumoasa!!! Apropo.. imi plac foarte mult tavile de copt. Banuiesc ca nu le gasesc in tara.

    Like

  3. SUPERB,SUPERB BLOG !!!! Astazi l-am descoperit, si m-au cucerit fotografiile si descrierile tuturor.Pavlova trebuie sa fie prima mea reteta de pe blogul tau 🙂 . Succes si te urmaresc oriunde :))

    Liked by 1 person

Leave a Reply :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s