This is me

Narcisa

It’s a hobby! A delicious one! 🙂

Am creat blogul după multe ezitări, considerând că există suficiente site-uri și bloguri culinare. În final m-am răzgândit, și iată rezultatul! Veți găsi pe blogul meu doar rețete deja încercate de mine, preluate de pe alte bloguri sau din diverse cărți, rețete celebre precum cele ale lui Ottolenghi, Raymond Blanc, Julia Child, Jamie, Nigella, Martha Stewart and more.

Am învățat să gătesc de mică, părinții mei au avut grijă de acest aspect. Ajutam la pregătirea meselor de sărbători și nu numai. Din 2013 însă am început să gătesc mai mult, să investesc în hobby-ul meu, iar în primăvara din 2014 am creat blogul. Gătesc cât pot de des, mai ales în weekend. Îmi place mâncarea tradițională, meditereaneană și nu numai. De curând am descoperit pâinea artizanală datorită Codruței și  îmi place atât de mult, e fascinant tot procesul de pregătire și mi-am propus să învăț mai multe despre pâinea cu maia naturală. Îmi place să investesc în cărți de gătit și să învăț cât pot de mult despre bucătărie.

By the way, this is me, Narcisa.

Biciclete_cochete

And this is my lovely Tom, a british shorthair blue kitten.

this is me-tom

Keep in touch!

PS: câteva materiale din presă 😀

Pregătiri de Halloween

Despre Awfully Tasty

8 thoughts on “This is me

  1. Buna Narcisa, de ceva vreme imi propusesem sa iti vizitez blogul dupa ce, intamplator, mi-a atras atentia numele 😉 si tare imi place ce vad aici la tine. Felicitari! Imi pare bine sa-l cunosc si pe lovely Tom. Btw, Felix al meu (un Chartreux, tot blue si tot cu ochi de chihlimbar) il saluta. Vad ca avem aceleasi gusturi la pisici ;).

    Liked by 1 person

  2. Excelent blog!!! Ma bucur ca te-ai hotarat sa-l creezi.Exista intr-adevar foarte multe site-uri culinare, dar putine cu retete de calitate si pe placul meu. Iti urmares fiecare postare si am incercat cateva retete. Foarte bune!! O zi frumoasa!!! Apropo.. imi plac foarte mult tavile de copt. Banuiesc ca nu le gasesc in tara.

    Like

  3. SUPERB,SUPERB BLOG !!!! Astazi l-am descoperit, si m-au cucerit fotografiile si descrierile tuturor.Pavlova trebuie sa fie prima mea reteta de pe blogul tau 🙂 . Succes si te urmaresc oriunde :))

    Liked by 1 person

Leave a Reply :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s